Egy szlovák cég tökéletesen színtelen kávét dobott piacra

A Clear Coffee nem ígér kevesebbet, mint hogy úgy élvezheted a reggeli kávéadagodat, hogy közben nem parázol az elszíneződő fogaktól.

Ha tradícionális kávéfogyasztó vagy, a CLR CFF-től lehet, hogy egy kicsit ki fogsz akadni. A cucc ugyanis teljesen úgy néz ki, mint egy palack ásványvíz, miközben az ötletgazdák, Nagy Dávid és Nagy Ádám elmondása szerint pontosan azt az ízélményt és koffeinadagot nyújtja, mint egy csésze kávé.

Hihetelenül hangzik? Nos, a Buzzfeed meglehetősen vegyes tapasztalatokról számol be. Állításuk szerint a kóstolás után néhányan azt mondták, hogy az italnak valóban olyan íze van, mint egy jó adagnyi hideg kávénak, mások szerint ez egy üveg ásványvíz, némi kávés utóízzel.

A készítők a termék honlapján is hangsúlyozzák, hogy a Clear Coffee-ból hiányzik mindennemű tartósítószer, mesterséges ízfokozó vagy édesítőszer.

Az áttetsző kávét egyelőre nem találod meg a boltok polcain. Online rendelhető, és az a helyzet, hogy nem is feltétlenül olcsó, hiszen a két decis kiszerelés 990 forintba fáj.

Nos, te mit szólsz hozzá? Innád?

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon