Ez a lány 3551 kilométert bringázott Lengyelországban, hogy bebizonyítsa, mennyire gyönyörű az országa

Egy lány, egy bringa, egy határ: Anita Demianowicz elhatározta, hogy két hónap alatt körbejárja Lengyelországot drótszamárháton, végig a határ mentén. A túrával azt szerette volna megmutatni a tömegesen külföldre költöző lengyeleknek, hogy egy karnyújtásnyira az otthonuktól, milyen csodaszép is ez az ország. A fotógalériát elnézve ez teljesen sikerült is, nekünk legalábbis nagy kedvünk támadt megnézni a rusztikus és szép lengyel tájat.

Ez volt az útvonal:

Ez pedig, amit ebben a 3551 kilométerben látott Lengyelországban:

Ez a galéria nem csak Lengyelországról bizonyít nagyot: talán ahelyett, hogy folyton elvágyódnánk messzire, nekünk is körbe kéne néznünk és felfedeznünk, milyen szép a minket körülölelő ország.

Mi itt a Playernél már korábban eldöntöttük, hogy addig nem megyünk a Marsra, amíg nem nyitják meg az első rendes kocsmát, de ezeket a plakátokat nézve elgondolkodtunk.

A Marson akarok meghalni – mondta Elon Musk, a SpaceX megalapítója, majd hozzátette: de nem becsapódáskor. napjaink leginnovatívabb, úttörő vállalata kiadott pár inspiráló posztert az emberiség marsi kolonizációja témakörben, és atomjók lettek. Vintázs feeling, űrkorszak, B-mozi hangulat az ötvenes évekből, és optimizmus. Lehet, hogy mégis kedvünk támad a Marsra menni?

Ha bejöttek, innen letölheted őket akkorában, hogy óriásplakátot is nyomtathatsz belőlük.