A hónap elején két szelvénnyel ötszörös pénzt nyertünk, most ennél sokkal nagyobbat durrantottunk: egy szelvénnyel és ezer forinttal 45 ezret vágtunk zsebre. Mondd, hogy hallgattál ránk!

Akárcsak a hónap elején, most a Manchester Uniteddel és a Chelsea-vel nyertünk, többek közt. Csabi megint megérezte, de most sokkal nagyobb hibát követtél el, ha nem hallgattál rá: három topliga három rangadóját választotta, és mindháromra döntetlent tippelt. És hát nem bejött neki? Ezek után érdemes megfontolni, hogy te is beszállj, mert egy hétvégén 45 rugót berántani elég jó móka, mi megyünk is belőle piálni. Szóval érdemes fogadni (esetleg regisztrálni, feltölteni).

Szóval az úgy volt, hogy a hétközben egy hajszálon csúsztunk el a BL- és az El-szelvénnyel is, így aztán oda akartunk csapni a hétvégén. Odacsaptunk. Az MU és a Chelsea remije azért nem akkora meglepetés, a Serie A-ban viszont bármi megtörténhet, a Milan nem valami acélos, ám pihentebb volt, mint az El-ben is szereplő Fior, így azért a hazai siker volt a valószínűbb. A legnagyobb fogás persze a Bayern egy pontja, valljuk be, kevesen hitték, hogy a 'Gladbach megállítja Robbenéket. Megtörtént, így vasárnap éjjel ciccentek a sörök.

Íme a nyertes topliga-szelvény:

Manchester United–Chelsea – döntetlen: 3.25 (vasárnap, 17:00)
Mönchengladbach–Bayern München – döntetlen: 4.25 (vasárnap, 17:30)
Milan–Fiorentina – döntetlen: 3.30 (vasárnap, 20:45)
Tét: 1000 Ft
Nyeremény: 45 581 Ft

Összesen tehát ezer forinttal több mint 45 ezret nyertünk. Csak bízni tudunk benne, hogy hallgattál ránk, és te is megjátszottad ezeket a meccseket, és most ugyanolyan vigyorogva melózol, mint mi.

Ha ezentúl nem szeretnél lemaradni a fogadásainkról, akkor kövesd a sorozatunkat, ha meg nyernél is, akkor regisztrálj és játssz!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Már 11 ezer Bayern-drukker írta alá a Tuchel maradását kérő petíciót

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés