Totálisan illegális, 800 méter magasan van, és a világ legszebb szigetén találod

Ha hallottál már valaha Hawaii Haiku lépcsőiről, akkor két dolgot biztosan tudhatsz: az egyik, hogy lenyűgöző hely, a másik, hogy a látogatása teljesen illegális.

A Haiku lépcsőket a mennyországba vezető lépcsőkként is szokás emlegetni. Az útvonal valóban paradicsomi, ugyanakkor egy iszonyatosan meredek hegyi túráról van szó, ami legálisan nem megtehető. Aki lebukik, annak vaskos bírságot kell kipengetnie, de akár 6 hónap börtönt is kaphat. Mégis rengetegen nekivágnak ennek a 6-7 órás, veszélyes útnak.

Hogy miért?

Elsősorban a semmihez sem fogható látvány miatt, de van valami, ami még vonzóbb célponttá tette Koolau hegyeit a világ legnagyobb fenegyerekei számára: egy hatalmas, semmibe lengő hinta.

A hegygerinc tetején álló rozoga szerkezet mindössze két rozsdás fémrúdból és láncokból készült, de ettől egyeseknek csak még vonzóbbá vált.

Mondanunk sem kell, amellett, hogy sokan megcsinálták életük instaképét a hintán ülve, egyesek csúnyán beégtek vele. Erről több videó is fellelhető:

A hintát pontosan az ilyen esetek miatt tavaly nyáron elbontották, így sajnos már nem lesz lehetőségünk kipróbálni, de mi beérjük a képekkel is.

(via dyt)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon