Erre a pöpec szakállápoló szettre vártunk már mióta

A MiniFab nevű cégre nemrég lettünk figyelmesek, a csapat ugyanis igencsak szemrevaló szakállápoló eszközöket gyárt természetes anyagokból.

Multieszközök, svájci bicska szerű zsebfésűk, pengék és minden, amit csak el tudsz képzelni a legfinomabban kimunkálva.

Itt írtunk is már róluk:

Magától nem lesz szép a szakállad, de ettől a multieszköztől igen

Svájci bicska is lehetne, de nem az. Ellenben tökéletes eszköz, ha te is büszke szakálltulajdonos vagy. Ki mondta, hogy egy multieszköz csak kést, sörnyitót meg barkácseszközöket jelenthet? A MiniFab Pocket Beard Multi-tool messze más műfajban utazik. Ez a kis eszköz lehetővé teszi, hogy bármikor előkaphasd a zsebedből azt, amire épp szükséged van a tökéletes szőrzet eléréséhez.


Ez az exkluzív, személyre szabható borotválkozó és ápoló szett is annyira pöpec lett, hogy akkor is megvennénk, ha nem lenne mire használnunk. A szett az egyre inkább reneszánszát élő klasszikus borotválkozás elengedhetetlen eszközeit tartalmazza:

Egy rendkívül éles 6/8 szénacél pengét bambusz markolattal

Egy nagyapáink korát idéző vaddisznószőrből készült borotvapamacsot

Teljesen természetes anyagokból kikevert borotválkozó szappant, aminek az illata feltehetően pont olyan zseniális, mint a kinézete. A tégely újrahasznosítható, a tetejére pedig fafurnér címkét terveztek.

A Man-Card pedig egy pengeélező, amit méretéből és kialakításából adódóan simán magaddal viheted a zsebedben is. A bambuszból készült kártya egyik oldalán bőrbetét van, amin élezheted és fényesítheted a pengét.

És végül egy kézzel készített bajuszfésű széles és keskeny fogazattal egyaránt felszerelve. Szívós és praktikus ki eszközről van szó, ami könnyedén elfér akár a zsebedben is, mindig akcióra készen.

Természetesen a csomag minden eleme monogramozható, hogy teljesen személyre szabott legyen.

Na, most már értesz minket, ugye?!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon