Különleges napon, remek áron kerül forgalomba Kendrick Lamar és a Nike közös cipője

Az idén hét Grammy-díjra jelölt Kendrick Lamar ezen a nyáron szerződött át a Reeboktól a Nike-hoz, a hivatalos partnerségi kapcsolat pedig egy új csuka, a Cortez megálmodásával vette kezdetét.

A Cortez Kenny elnevezésű cipő prototípusát a Nike már bemutatta nemrég, majd a rapper egy különleges kiadást is megvillantott a lábán, a fotót Twitteren is közzétette:

Most pedig azt is megtudtuk, mikor fog piacra kerülni a végleges változat. A Nike bejelentése szerint január 28-án lehet majd megvásárolni a cipőt, méghozzá egész kecsegtető, 100 dolláros (26 ezer forintos) áron. Egyébként pont erre a napra esik a következő Grammy-díj-átadó napja is – ez nyilván nem a véletlen műve –, amelyen a jó eséllyel sikerre ítélt Lamar mellett Jay-Z lesz még reflektorfényben a maga nyolc jelölésével. A Nike egyébként hasonló módon „kedveskedett” Cristiano Ronaldónak is a nemrég lezajlott Aranylabda-gála előtt:

Ezzel a csukával ajándékozta meg a Nike minden idők legszerényebb ötszörös aranylabdását

Cristiano Ronaldo 5. aranylabdáját zsebelte be tegnap Párizsban, miután a France Football idei szavazásán is első helyen végzett. Aztán meg többek között kijelentette, hogy ő minden idők legjobb és legösszetettebb játékosa. És hát ugye így a legszerényebb is.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon