A Skagen új, hibrid okosóráival egyszerűen nem tudsz mellényúlni

Sokat írtunk már a különböző okosórákról, ami egyeseknek bejön, mások viszont inkább a klasszikus időmérőkhöz ragaszkodnak. Ha te is inkább a hagyományos, férfias formákat kedveled, ám azért a technológiai újdonságokról sem mondanál le, tutira imádni fogod a Skagen új kollekcióját.

Ezek az órák ugyanis éppen arról szólnak, éppen azt mutatják be, hogy miképpen lehet ötvözni a letisztult dizájnt, a klasszikus külsőt és a kiokosított, fejlett belsőt.

A Skagen ráérzett, hogy nem akar mindenki egy érintőképernyőt hordani a karján, ám az okostelefonok korszakában jól jöhet egy diszkrét jelzés a csuklón, ha üzenetünk vagy e-mail érkezett, meg persze az aktivitásunkat is szeretjük nyomon követni. A Skagen Signature Hybrid Smartwatch ezeknek a kívánalmaknak tökéletesen megfelel.

Ez a mindenhol - még a mutatók esetében is - lekerített, megnyerő dizájn első ránézésre elnyerte a tetszésünket, a különböző színváltozatok és az egyéb okos funkciók csak fokozzák a szerelmet. Ha a hozzá tartozó applikációval összekötöd a mobiloddal, nemcsak az értesítésekről kapsz jelzést, hanem természetesen az időt és a dátumot is automatikusan frissíti, sőt még a zenét is vezérelheted rajta keresztül.

Mindezek fényében 170-190 dollárért (45-50 ezer forint) igen korrekt vételnek tűnik, melléfogni biztosan nem tudsz vele. Különösen akkor, ha már régóta tépelődsz rajta, hogy egy klasszikus vagy egy kiokosított időmérőre ruházz be.

Ehhez hasonló mezőnyben versenyzett a Casio szintén hibrid (félokos) karórája, amit még le is tesztelhettünk.

Napelemes, félokos, utazós - kipróbáltuk, mit tud egy prémium Casio

Gyerekkoromban rengeteg Casio karórát láttam és próbáltam ki, hiszen a nagypapám órásboltjában mindig tele volt velük egy méretes üvegvitrin. Azok a modellek egyértelműen a tömegigényt kívánták kielégíteni, most azonban egy feljebb pozicionált szériáról lesz szó. A Casio Edifice EQB-600 első ránézésre megdobogtatta a szívemet.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon