A karbon fürdőkád után mutatjuk a szénszálas toalettet is

Alighogy megmutattuk a LED-világítással felturbózott, szénszálas fürdőkádat, máris ráleltünk az abszolút hozzáillő budira. Alakul az álomfürdőszoba!

A szénszál nagyon gyorsan népszerűvé vált, ebből a modern anyagból ma már autókat, bőröndöket, kerékpárokat és ugyebár kádakat is gyártanak előnyös tulajdonságai miatt. De vajon tényleg minden jobbá válik a karbontól?

Ezt hamarosan megtudhatjuk, mert a már említett kádat is megálmodó dizájncég a világ legmodernebb budijának (Toto Neorest) is elkészítette a szénszálas változatát, egyesítve a legmodernebb technológiát az innovatív dizájnnal. A LED-világítást persze ebből sem hagyhatták ki, mondjuk így legalább éjszaka a sötétben (részegen) is könnyen megtalálod.

Azt azért nehéz elképzelni, hogy ki fogja megfizetni ezt a csodát, hiszen abból a 3.3 millió forintból amit kérnek érte, akár már egy autót is vehetsz. Mondjuk szarni abba nem ajánlott. Ha pedig ez sem lenne elég jó számodra, akkor még mindig tudunk ajánlani eggyel durvábbat:

Ezzel a 27 milliós Louis Vuitton-toalettel új értelmet nyert a trónolás fogalma

Nem igazán tudjuk, hogy mi értelme van, mégis elkészült ez a méregdrága bőröndökből és aranyból készült árnyékszék. Ha tehát gyerekkorod óta arról álmodoztál volna, hogy egyszer leülhess egy Luis Vuitton-táskákból készített budira, akkor most végre valóra is válthatod, hiszen egy (kreatív?) művész, Illma Gore megalkotta a világ eddigi legdrágább toalettjét.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon