Te mit tennél, ha olyan vérfagyasztó szituációba kerülnél, mint ennek a horrornak a főszereplői?

A férfi főszereplő elég gyorsan rájön a megoldásra, ami kicsit sem lovagias a lányokkal szemben.

A Don't Move érdekessége, hogy úgy tud nagyon erős hatást kiváltani, hogy közben teljesen mellőzi a klasszikus (és baromira elcsépelt) jump scare-t, tehát nem kell a szemedet félig eltakarva izgulnod, hogy mikor robban az arcodba a rémpofa egy szörnyű sikoly kíséretében. Hogy a rémálmok miatt sem kell aggódnod, azt viszont nem tudjuk garantálni.

Carice van Houten a Game of Thronesban is rendszeresen ledobja a ruháit, de hála istennek meglehetősen sokszor megtörtént már ez a filmtörténelemben. Csodálkozzunk rá, mennyire bitang jó nő.

Most tekintsünk el azoktól a pillanatoktól, amikor az amúgy is konkrét csöcstengert mutató Trónok harcában mászik rá valakire ez a gonosz szexistennő, és attól a pillanattól is, amikor láthattuk, tulajdonképpen hogyan is néz ki valójában, mert az büntetett. Maradjunk Carice Van Houten csodálatos testénél, amelyet bőszen mutogatott már a karrierje során ruha nélkül, meg is mutatjuk azokat az eseteket, amikor mindez megtörtént. Van itt a Game of Thrones-jelenetein kívül látnivaló bőven. Ha szereted Carice van Houtent, akkor csak tessék, most nyílik a mennyország kapuja!

Father’s Affair

Black Butterflies

Fekete könyv


Stricken

A Thousand Kisses

The Happy Housewife

Hatásvadász címnek tűnik, pedig pontosan ez történik. A HVG Könyvek TED Books-sorozatában jelent meg A terrorista fia című kötet. A könyv szerzője Zak Ebrahim – egy elítélt terrorista fia – 2016. március 17-én Budapesten tart előadást.

Zak Ebrahim hétéves volt, amikor apja, az egyiptomi születésű mérnök El-Sayyid Nosair lelőtte Meir Kahane rabbit, a Zsidó Védelmi Liga vezetőjét. Miközben Nosair börtönbüntetését töltötte, segített megtervezni a World Trade Center elleni, 1993-as bombatámadást. Az író-béke aktivista Zak Ebrahim előadásból megtudhatjuk, milyen utat járt be, míg sikerült maga mögött hagynia apja szörnyű ideológiai örökségét.

A terrorista fia című könyv egy erősen hátrányos helyzetből induló muszlim fiú története, akit folyamatosan olyan traumák értek, amelyekből látszólag lehetetlennek tűnik felépülni. Zaknek azonban nem csak hogy nem lépett terrorista apja nyomdokaiba, hanem még apja vallását is megtagadta, és a tolerancia nagyköveteként tart előadásokat.

Az előadás helyszíne:  Átrium Film-Színház

Időpont:  2016. március 17., 18:00