Mielőtt nekikezdenél egy új sorozatnak, itt csekkolhatod, mennyi időbe telne végignézni

Mostanában szerencsére nincs hiány jó sorozatokból, mindenki megtalálhatja az ízlésvilágának megfelelőt. Sokan viszont azért nem mernek belevágni egy új sorozatba, mert attól tartanak, hogy túl sok idejüket emésztené fel. Még jó, hogy van egy oldal, ahol ezt le tudod ellenőrizni.

Amikor egy igazán jó műsorra bukkan az ember, előfordulhat, hogy komplett évadokat néz meg egyetlen nap alatt. Előtte viszont nem árt feltenni a kérdést, miszerint

Erre a bizonyos kérdésre pedig könnyebben megadhatjuk a választ, ha tudjuk, hogy pontosan mennyi időről is van szó. Vizsgáljuk meg például azt az esetet, ha a Totál szívás (Breaking Bad), a Trónok harca (Game of Thrones) és a The Walking Dead összes részét most akarnád behozni, mert eddig egyikből sem láttál semmi.

Ilyenkor jön a képbe a BingeClock, ahol pontosan megtudhatod mindezt. Lássuk tehát:

  • Breaking Bad - 2 nap 14 óra
  • Game of Thrones - 2 nap 15 óra 29.5 perc
  • The Walking Dead - 4 nap 16 óra

Ha ezeket összeadjuk, akkor bizony az jön ki, hogy nagyjából 10 napba telne, ha megállás nélkül néznéd őket. Ezen az oldalon ráadásul egyéb hasznos funkciókat is találhatsz, beállíthatod például hogy értesítsen, amint új epizód jött ki a kedvenc sorozatodból.

(BingeClock)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon