Keserédes végkifejletre számíthatunk a Trónok harcában, amivel nem lesz mindenki elégedett

Nekünk sajnos még sokat kell várnunk az utolsó évadra, ám a Sansa Starkot alakító színésznő, Sophie Turner és a többiek számára a tél már elkezdődött, a stáb ugyanis már gőzerővel dolgozik. Néhány információmorzsa pedig nekünk is jutott. Ettől azonban csak még nehezebbé vált a várakozás.

Sophie Turner a Hollywood Reporter számára adott egy hosszabb interjút, amiben kifejtette, hogy véleménye szerint a sorozat rajongói nem lesznek mind elégedettek a végkifejlettel. Ebből arra következtethetünk, hogy a finálé valóban keserédes lesz, ahogyan azt George R.R. Martin már régen beígérte.

A színésznő azt is elárulta, hogy a forgatókönyv végigolvasása érzelmileg kifacsarta az egész stábot. Az utolsó szavak felolvasása után mindenki könnyezni kezdett, majd álló ovációban törtek ki. Ezek alapján tehát hihetetlenül érzelmes végkifejletre van kilátás.

– mesélte Turner, hogy milyen érzelmek kavarogtak benne a forgatókönyv közös elolvasását követően. Ezek tükrében számunkra most hihetetlenül távolinak tűnik 2019, amikor végre mi is megtudhatjuk, ki lett Westeros végső uralkodója.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon