Nem fogod elhinni, melyik magyar film külföldi sikereiről cikkez a Variety

Egy egyéves animációs filmről van szó, ami túl nagy sikereket nem is ért el itthon. De most mégis forgalmazásba kerül Kínában, Dél-Koreában, Oroszországban és Skandináviában.

Na? Tippek? Ha még a kép alapján sincsenek, akkor szólunk, hogy a Manieggs - Egy kemény tojás bosszújáról beszélünk, ami az előbb említett országok mozijaiban is elindul még 2016 elején. Dél-Koreában hamarosan indulnak a vetítések a Variety cikke szerint, legalábbis 2016 első negyedévéről van szó. Az biztos, hogy itthon rendesen megosztotta a közönséget a Manieggs, mi lemaradtunk róla, de sokak szerint alpári, ám szerethető humora miatt érdemes vetni egy pillantást a tojások akcióira. Gratulálunk a készítőknek! Mutatunk egy előzetest és pár filmrészletet és a Tankcsapda Manieggs-klipjét (Lélekhangokból) azoknak, akiknek halvány fogalma sincs, miről beszélünk.

Carice van Houten a Game of Thronesban is rendszeresen ledobja a ruháit, de hála istennek meglehetősen sokszor megtörtént már ez a filmtörténelemben. Csodálkozzunk rá, mennyire bitang jó nő.

Most tekintsünk el azoktól a pillanatoktól, amikor az amúgy is konkrét csöcstengert mutató Trónok harcában mászik rá valakire ez a gonosz szexistennő, és attól a pillanattól is, amikor láthattuk, tulajdonképpen hogyan is néz ki valójában, mert az büntetett. Maradjunk Carice Van Houten csodálatos testénél, amelyet bőszen mutogatott már a karrierje során ruha nélkül, meg is mutatjuk azokat az eseteket, amikor mindez megtörtént. Van itt a Game of Thrones-jelenetein kívül látnivaló bőven. Ha szereted Carice van Houtent, akkor csak tessék, most nyílik a mennyország kapuja!

Father’s Affair

Black Butterflies

Fekete könyv


Stricken

A Thousand Kisses

The Happy Housewife

Van, hogy egy film poszterén helyt kap egy dramaturgiailag vagy hangulati szempontból fontos jármű, Jesús Prudencio azonban nem elégedett meg ennyivel.

Tizennégy film plakátját készítette el úgy, hogy azon csak a filmben szereplő kocsi (vagy robogó) szerepel Mr. Bean Minijétől A ragyogás hójárójáig. A szobád/irodád falán is szeretnéd látni a kultikus Aston Martin vagy DeLoreant? Pár ezer forintért meg is rendelheted a plakátokat.

(Forrás: Cars and Films)