Meghalt Black, a Wonderful Life előadója

A csapból is kifolyt Black slágere 1987-től évtizedeken át. A férfi, akit Colin Vearncombe-nak hívtak ma elhunyt.

Az énekes-dalszerző súlyos autóbalesetet szenvedett két héttel ezelőtt Írországban, Cork repülőteréhez közel, mesterséges kómában tartották, az orvosai pedig elmondták, vajmi kevés esélye van a túlélésre. Sajnos igazuk volt. Colin Vearncombe nem élte túl, így most különösen fáj meghallgatni és megnézni a Wonderful Life fekete-fehér klipjét, de hát mi mással is emlékezhetnénk Blackre, mint ezzel a dallal, aminek külön érdekessége, hogy tulajdonképpen már '86-ban megjelent, de nem szerepelt túl fényesen, '87-es újrakiadását viszont már mindenki zabálta. Korábban Black hasonló sikereket ért el a Sweetest Smile című dallal, a track népszerűsége és új kiadóhoz kerülése miatt gondolta, hogy nekivág újra a Wonderful Life befuttatásának. Jó döntés volt. Colinnak egyből felismerhető, fantasztikus hangja volt. Nyugodjék békében!

Carice van Houten a Game of Thronesban is rendszeresen ledobja a ruháit, de hála istennek meglehetősen sokszor megtörtént már ez a filmtörténelemben. Csodálkozzunk rá, mennyire bitang jó nő.

Most tekintsünk el azoktól a pillanatoktól, amikor az amúgy is konkrét csöcstengert mutató Trónok harcában mászik rá valakire ez a gonosz szexistennő, és attól a pillanattól is, amikor láthattuk, tulajdonképpen hogyan is néz ki valójában, mert az büntetett. Maradjunk Carice Van Houten csodálatos testénél, amelyet bőszen mutogatott már a karrierje során ruha nélkül, meg is mutatjuk azokat az eseteket, amikor mindez megtörtént. Van itt a Game of Thrones-jelenetein kívül látnivaló bőven. Ha szereted Carice van Houtent, akkor csak tessék, most nyílik a mennyország kapuja!

Father’s Affair

Black Butterflies

Fekete könyv


Stricken

A Thousand Kisses

The Happy Housewife

Player Autószalon

Player Autószalon