Mozdulj ki! - Programajánló péntektől péntekig (június 29. - július 6.)

Ezen a héten előnyben lesznek a metálosok, jön az első Szecska, dübörögnek a fesztiválok, szóval nem fogunk unatkozni a következő hét napban. De mit is válasszunk a felhozatalból? Íme!

Infected Mushroom (USA)

Park

Június 28. 19:00

Erre mondják, hogy trance. Nem kicsit. Ahogy néha le kell ereszteni. Nem kicsit. Nos, az Infected Mushroom kifejezetten arra alkalmas, hogy a szétguruló agysejtjeidet egy kicsit megúsztasd az univerzális káosz semmijében és nekiütköztesd a seholnak, hogy a semmikor elmúlt jövőidejében újra rendezhesd soraikat. Mert ugye minden fejben dől el – az is, hogy egy jó Mushroom bulin feláztatod szivacsos szöveteidet, szeletelsz egy nagyot és rengenerálódsz kívül, belül és persze legbelül. Ha valaki, hát az Isratrance legmenőbb csapata igazán képes segíteni ebben.

Belépő: 2500 Ft

Szecska

Budapest, Széchényi Fürdő

Június 30.

Szecska igazi hungarikumként és az országimázs részeként garancia a dinamikus, modern és új szórakozási formára. Ezen a nyáron a Szecska számos  újdonsággal vár benneteket: a rendezvény programjai tematikus klubnapokkal bővültek, így változó zenei stílusok dallamai fognak felcsendülni a nyári éjszakákban. Az elektornikus zene mellett helyet kap a dance és a pop stílus is. A dress code változatlan, fürdőruha kötelező. A Szecska ma már nemcsak az impozáns Széchenyi Fürdő köznyelven forgó beceneve, hanem egy önálló rendezvény is. Jó buli, fantasztikus környezet, és egész éjjel zene.

Belépő: 2900 Ft

VOLT Fesztivál: Iggy, Röyksopp, Ákos

Sopron, Lővérek

Június 30-ig

Még nem maradtunk le semmiről, pénteken még elkaphatjuk Ákos fesztiválturnéját, a Röyksoppot, szombaton pedig az Iggy & The Stoogest, az Enter Shikarit, valamint ezernyi jobbnál jobb magyar zenekart.

Belépő: 10990 Ft (napijegy)

Punnany Massif

Park

Június 30. 20:00

A Punnany Massif most megmutatja, mennyire nem kicsit jó. Lejönnek Budapestre, felmennek a PARK Nagyszínpadára és megtanítják a világot, hogyan kell mágikus módon tekerni, csavarni, keverni-kavarni a rímeket és fűzni, horgolni, varrni-fonni a sorokat.
Gyere, és mondd el a saját szavaikkal a számaikat, üvöltsd végig a koncertet vagy csak húzogasd a függönyt a fejed felett! Bizony „fel a fejjel, Magyarország, gutentág!”

Belépő: 500 Ft (elővétel)

August Burns Red (USA)

Dürer-kert

Július 3. 19:00

A metal-core fenegyerekek újra eljönnek közénk, hogy bemutassák legutóbbi lemezüket, a Levelert. Ebben segítségükre sietnek kedves barátaik, a szintén zúzdában jártas I Killed the Prom Queen zenekar. Akinek marad hangja a végére, az valamit rosszul csinál.

Belépő: 4200 Ft (elővétel), 5000 Ft (helyszínen)

Saint Vitus (USA)

A38

Július 4. 20:00

A Saint Vitus egyike a Black Sabbath-on felnőtt doom nemzedék első képviselőinek. A stoner rock és a doom metál kaliforniai atyjai egyszerre szép és zúzós zenéjükkel most lázba hozzák a Hajót.

Belépő: 3500 Ft (elővétel), 4200 Ft (helyszínen)

Zagar

Park

Július 5. 20:00

Zságer Balázs és csapata már-már szemtelenül pimasz módon keveri a cukorszirupot az intellektuális keserűvel és a legádázabb ritmusok nyersességével. Egyszóval egy fergeteges, élőzenés partira számíthatsz, tomboló kékharisnyákkal és britpopfrizurás arcokkal, ahol a csillagos égen befelé űrhajózhat mindannyiunk lelke egy jó két óra erejéig.

Belépő: 500 Ft

Pannonia Allstars Ska Orchestra

Park

Július 6. 20:00

A bulifesztivál megállás nélkül folytatódik, és bizony most a magyar Madness-szel, a méltán epikus sikereket halmozó Pannonia Allstars Ska Orchestra lemezbemutató koncertjével!
Ha egyszer hallottad már őket, hát bizony nagyon jól tudod, hogy ha ők a színpadon, te lábujjhegyen pattogsz a tömegben! A PASO nem egy történelemóra, az bizony ízig-vérig a jelen zenéje, friss, fiatal, életerős, energikus, és ezt érzi mindenki húsz kilométeres körzetben! A lemez, amit bemutatnak a Lovemonster címet viseli, így aztán úgy alakult, hogy ha szörnyálarcban és-vagy szörnynek festve érkezel, ingyen vagy beengedve.

Belépő: 500 Ft, ingyenes (szörnynek maszkírozva)

Klute (UK)

A38

Július 6. 23:00

Tom Withers, alias Klute drum and bass karrierje 1994-ben kezdõdött, mikor a legendás Certificate 18 csapott le két szerzeményére, a debütálást pedig még rengeteg maxi és két album is követte a kiadónál. Az ezredforduló idején fogalmazódott meg benne a saját label ötlete, melyet Commercial Suicide névre keresztelt. Itt jelent meg harmadik szerzõi dupla albuma, a 'Lie, Cheat, And Steal / You Should Be Ashamed', mely olyan dj-k támogatását hozta meg emberünknek, mint Andy C, Goldie, Ed Rush vagy Bailey. A cimke az elmúlt hat évben egyet jelentett a minõségi drum and bass-szel, legyen az techy roller, halfstep, könnyed likvid vagy széjjeltört drumfunk, és olyan nevek zenéit prezentálta, mint Amit, Silent Witness, Break, Chris.su vagy SKC.

Belépő: 1500 Ft (elővétel), 2000 Ft (helyszínen)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon