Sitcomok, amikbe még nem késő beszállni

Beszállnál valamelyik sitcomba? Nem akarsz végignézni 7 évadnyi Így jártam anyátokkalt? Nincs időd lenyomni 8 évadnyi Office-t? Akkor van néhány ajánlatunk a számodra!

Veep

Évadok száma: 1.

A felzárkózáshoz szükséges idő: 4 óra

Sztori: Az amerikai alelnöknő és kis csapatának mindennapjai. A tanácsadói csapatának egyik tagja sem teljesen százas. Ennek köszönhetően az is hatalmas problémát okoz számukra, milyen ízű fagyiba nyaljon bele Selina, nehogy véletlenül választásával politikai botrányt kavarjon.

Kinek? Aki bírja az Office és Parks and Recreation vonalat, de azt sem bánja, ha egy sorozat agyasabb az átlagnál.

Wilfred

Évadok száma: 2.

A felzárkózáshoz szükséges idő: 9 óra

Sztori: Egy elkeseredett srác, Ryan (Elijah Wood) öngyilkosságot kísérel meg. Annyira béna, hogy még ez sem sikerül neki. De kiderül, hogy mégsem annyira rossz a helyzet, a szomszédjába jó csaj költözik, egy kutyával, akit emberünk furcsa módon egy kutyajelmezbe öltözött felnőtt férfiként lát. Ráadásul az eb brit akcentussal beszél, és egyáltalán nem annyira jó fej.

Kinek? Mivel nagyon beteg sorozatról beszélünk, amelyet a Family Guy egyik alkotója jegyez, olyanoknak ajánljuk, akik maguk sem teljesen százasok, vagy bírják a beteg humort.

Awkward (Kínos)

Évadok száma: 2.

A felzárkózáshoz szükséges idő: 7 óra

Sztori: Jenna Hamilton a gimi örökös céltáblája, és az sem segít a helyzetén, hogy egyik nap egy névtelen levelet kap, melyben felsorolják a hibáit, amelyeken javítania kellene. A béna lány egyébként elég jól néz ki, egy napon pedig összeakad a suli legnépszerűbb srácával. Titokban kavarni kezdenek. Ez így elég rosszul hangzik, de nem az, mert a rengeteg szerethető és nem szerethető karakter elviszi a sztorit, és finomkodás terén egyáltalán nem teljesít jól az MTV sorozata.

Kinek? Gimis sorozat, nem csak tiniknek. A gyerekek itt nem tökölnek, nem áll távol tőlük a szex, egymásnak esnek itt-ott, lerészegednek, a családjaik sincsenek teljesen rendben, és akkor még finoman fogalmaztunk. Aki szereti az Amerikai pite részeket, azok bátran vágjanak bele a Kínosba.

Workaholics (A munka hősei)

Évadok száma: 3.

A felzárkózáshoz szükséges idő: 11 óra

Sztori: Három teljesen idióta haver megpróbáltatásai a munkahelyen és azon kívül, a legrosszabb viszont az, hogy egyikük sem életképes. Mindennapjaikat főleg a füvezés, a partik, a piálás, na meg a füvezés teszi ki. Ebből már lehet sejteni, hogy nem éppen ők a legjobb munkaerők széles e világon.

Kinek? Azoknak, akik imádják a semmirekellő embereket, a beteg poénokat, és az olyan vígjátékokat, mint az Ananász expressz. Ha máson nem is, Blake Anderson látványától biztosan röhögni fogsz, bármikor is tűnik fel a színen.

Episodes (Sikersorozat)

Évadok száma: 2.

A felzárkózáshoz szükséges idő: 8 óra

Sztori: Egy angol sikersorozatot író házaspár megcsípi a tutit, amikor berendelik a szériájuk amerikai verzióját. Irány Los Angeles, ahol semmi sem megy úgy, ahogy azt ők akarják. Többek között az sem, hogy ha akarják, ha nem a Jóbarátok Joey-ja, Matt LeBlanc lesz a főszereplő. Matt pedig nem teljesen kompatibilis az angol felfogással, mint ahogyan maga Amerika sem az.

Kinek? Azoknak akik szeretik az amerikai és az angol humort is. Itt mindkettőt megkapják. Mondjuk az tény, hogy a kettősségnek köszönhetően kicsit fura ízű a sorozat, de szerethető, és öröm nézni, ahogy Matt saját magát alakítja, és komplett hülyét csinál magából.

Eastbound and Down (Egyszer fent… inkább lent)

Évadok száma: 3.

A felzárkózáshoz szükséges idő: 10 óra

Sztori: Kenny Powers, az ultraparaszt dobójátékos teljesen kiég, majd arra kényszerül, hogy testnevelést tanítson egy suliban gyerekeknek. Ez persze nem akadályozza meg, hogy továbbra is ultraparaszt maradhasson, csajozzon, piáljon, kokózzon, és megpróbáljon igazi white trash módjára visszakerülni a csúcsra.

Kinek? Bárkinek, aki szereti a bunkó humort, és a nevetségesen macsó karaktereket, mondjuk Ford Fairlane-t, de Powers egyáltalán nem laza, egyáltalán nem cool, sőt, kifejezetten ciki. Pont ezért szeretjük.

Raising Hope (Nevelésből elégséges)

Évadok száma: 2.

A felzárkózáshoz szükséges idő: 14 óra

Sztori: A Chance családra leginkább a diszfunkcionális jelző illik: apuka anyukával megosztva kaphatná meg az Arany Kapanyél díjat világi suttyóság kategóriájában, és ott van kisfiuk, Jimmy, aki nem kicsit balfék, de egyik este sikerül becsajoznia. Megment ugyanis egy sorozatgyilkos lányt, aki hálája jeléül lefekszik fele a családi furgonban, majd a börtönben megszüli közös gyereküket, a kis Princess Beyoncét. Miután anyu agysejtjei megsülnek a villamosszékben, a srác a családdal kezdi el nevelni a kislányt, akit szerencsére azonnal átkeresztelnek Hope-ra.

Kinek? Azoknak, akiknek már nagyon hiányzott a My Name Is Earl. A karakterek, a világ nagyon rímel a régi sorozatra, ami nem is nagy csoda, hiszen ugyanaz a Gregory Thomas Garcia írja, aki Earl kalandjaiért is felelős volt.

Louie

Évadok száma: 3.

A felzárkózáshoz szükséges idő: 12 óra

Sztori: A sztori maga Louis C.K. Amerikai stand up zseni, akinek nem ez az első sorozata. Sztori jóformán nincs, Louis kollégái, barátai, gyerekei jelennek meg, hogy megoldják, azokat a helyzeteket, amik első látásra nem is tűnnek bonyolultnak. Közben emberünk stand up műsorban is elregéli életét.

Kinek? Akik imádják a stand up comedy-t, és a sketch-eket. Louis Woody Allen legújabb földi helytartója, New York a mindene, az epizódokból szinte árad az utca illata, a kis kluboké, a poénok pedig a legkevésbé sem korrektek politikailag.

New Girl

Évadok száma: 1.

A felzárkózáshoz szükséges idő: 9 óra

Sztori: A művészlelkű Jess beköltözik három pasi közé, innentől pedig elindul a pokoljárás. Jess ugyanis nem rossz csaj, csak kicsit határozatlan, barátnője, a párductestű Cece viszont határozott és határozottan jó csaj is. A különböző természetű pasik és a csajok kavarásai egy remek Jóbarátok pótlékot adnak.

Kinek? Azoknak, akiknek már hiányzik a Friends. Talán az utóbbi időkből ez a sorozat közelíti meg legjobban a széria hangulatát. Bájos, néhol térdcsapkodós, a főcímzenéje pedig csúnya dallamtapadást okoz.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon