A milliárdos rapper egyik verőembere ilyen pofátlanul állítja meg a forgalmat Torontóban

Ha milliárdos, s mellette még cseszettül híres is vagy, akkor úgy fest, szinte bármit megtehetsz. Simán felrúghatod mondjuk a közlekedési szabályokat, hiszen úgyis te vagy az úr.

Így gondolta ezt a milliárdos kanadai zenész, Drake egyik verőembere is, aki egyszerűen megállította a forgalmat Torontóban, ami valljuk meg, enyhén szólva indokolatlan, hiszen nem Caracasról vagy Damaszkuszról beszélünk, hanem az amerikai kontinens legbiztonságosabb városáról. Ja, és mert egyébként semmilyen törvény nem jogosítja fel őket erre, kísérjenek is akármekkora zenei hírességet.

Ami pedig talán a legdühítőbb: a jó modor, vagyis annak hiánya. A kopasz tag ugyanis teljesen természetesnek tartja azt, hogy feltartóztat másokat, vagy hogy lekezelően beszél veled – vagy éppen azzal fenyeget, hogy elveszi a Tesládat –, hiszen a munkáját végzi, így hát (ugye teljesen jogosan) le vagy szarva. Mondjuk a rappert követő egyik sofőr legalább egy intéssel jelzi, hogy „veszem a lapot, bocsi haver”, de ez az egész így akkor sincs rendben.

(forrás: Reddit)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon