Rengeteg dolog csak kallódik az autódban? Nem feltétlenül kell ennek így lennie

Ezekkel a kiegészítőkkel aránylag fájdalommentes ráfordítással rakhatsz rendet a kocsidban

Aki sok időt tölt az autójában, annak előbb utóbb átláthatatlan kuplerájjá alakul a környezete. Akár iratokról, akár kávés poharakról,  üres italos dobozokról, szendvics csomagolásról van szó, akár a rendesebbek ablaktörlő szivacsáról, papír zsebkendőiről, légfrissítőiről. Mindegy is, a lényeg, hogy az autózáshoz, kiránduláshoz, gyerekek hatástalanításához használt dolgokat jó dolog rendben tartani. De mit csináljon, aki már az összes tárolórekeszt, zsebet, lyukat már teletömködte?

Szerezzen be újabbakat. Az első ülés háttámlájára szerelhető, akár házilag is elkészíthető készségbe rengeteg dolgot lehet rendben elrámolni. A nagyobb ritkábban használt cuccoknak a csomagtartóban a helye, de ott sem mindegy, hogy menet közben csapódnak-e faltól falig, vagy csendben utaznak. Erre is van megoldás, íme:

Ha pedig vedlő, vagy szimplán sárban fetrengésre hajlamos kutyát kell úgy szállítani, hogy ne csökkentse érezhetően az autó használt-piaci értékét, akkor az alábbi kutyaplédhez hasonló ülésvédővel érdemes megágyazni a négylábú alatt:

 

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon