Menő cuccok lövöldözéshez – paintball nirvána

Ha nem csak a gép előtt ülve szereted halomra lőni az ellent és nem átallsz barikádok mögött kúszva golyózáport zúdítani, akkor ezekre lesz szükséged.

1. A maszk

A fej védelme alapvető a paintballban, de természetesen ezt is új szintre lehet emelni. A Dye Pro i4 a festéklövészek koronája, amit a régi, ódivatú királyokkal ellentétben nem a fejtetőn, hanem az arcon viselnek a világ legjobbjai. A dizájn egy dolog (bár ez esetben azt gondolom nem elhanyagolható), de az i4 speciális többrétegű lencséi széles látóteret biztosítanak, szinte súlytalanul, hogy az ellenség mindig szem előtt legyen.

2. A fegyver

Mint ahogy minden sportban, a paintballban is megvannak a profi versenyzőknek szánt modellek. Ha nem akarsz tőlük lemaradni, akkor válaszd az egyik legjobb fegyvert, a Planet Eclipse Ego 11 modelljét, annak is speciális kiadását. A másodpercenként (!) akár 15 lövedék villámgyors távozására képes Ego 11 egy strapabíró, precíziós műszer, ráadásul teljes mértékben személyre szabható a sorozatsebesség szabályozhatóságától kezdve a pontosság beállításáig, ha épp mesterlövészre lenne szükség a csatatéren.

3. A tár

Majdnem mindegy milyen a puska, amit szorongatsz, ha a hozzátartozó tár lassú, sérülékeny és nehézkes. Na ezeket a fogalmakat el is felejtheted, ha a Dye Rotor csúcsmodelljét választod. Tökéletes precizitás, egy pillekönnyű és szinte elpusztíthatatlan burkolatban, így nem csoda, ha a 200 töltényt tárolni képes tárat hamar kell majd feltölteni a meccsek alatt.

4. A levegő

Természetesen nem a minket körülvevő áldott oxigénről, hanem annak a paintballozáshoz elengedhetetlen sűrített testvéréről van szó. A Ninja karbonborítású csúcs palackját szinte nem is érzed, köszönhetően a pillekönnyű súlynak és pillanatok alatt feltölthető, ha esetleg túl vagy már a 900 golyós szetten, amit egy szuszra képes produkálni a kis Ninja.

5. A pakk

Mit sem érnek az eddigi eszközök, ha azokat nem csomagolod stílusosan. Egy vérprofi harci robot, aki tenmagad vagy, nem elégedhet meg egy teszkós szatyorral pláne, hogy több százezer forintnyi csúcstechnológiát cipelsz magaddal egy-egy bevetésre. A Planet Eclipse Gear Bag hátizsákja kifejezetten a profi paintballozóknak készült, kezdve attól, hogy minden apróságnak, töltényektől, a szerszámokon át a fegyverig és a maszkig megvan a helye, de a Gear Bag egy zseniális kis meglepetéssel is szolgál. A hátizsákon található extra fülek és kallantyúk egyrészt további eszközök fellógatására szolgál, de a Planet Eclipstől beszerezhető lánccal úgy tudod a fegyvert és a táskát gúzsba (és mondjuk egy oszlophoz) kötni, hogy senki emberfia nem fér a drága motyóhoz.

Ha pedig valami fatális véletlen folytán fogalmad sincs arról mi az a paintball, akkor ezt a videót érdemes megnézned, miután megfelelően biztosítottad magad arról, hogy az állad valami puhán fog koppanni!

Érdekelnek a távirányítású játékok? A komolyak is? Akkor ezt is csekkold!

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon