Már hetedik alkalommal díjazta a legjobb autóbelsőket a Wards Auto. 31 olyan jelöltből választottak, amelyek teljesen újak vagy megújultak az idei évre. Nemcsak az utasterek stílusát, hanem a komfortját, ergonómiáját és minőségét is vizsgálták, de a vételár nem számított, így került Honda és Bentley is a tízes listába, amit abc-sorrendben mutatunk.

Alfa Romeo Giulia

Az amerikai zsűrit is lenyűgözte az olasz limuzin stílusa. Nekünk a kormánykerékre tett indítógomb és az Alfa-pajzs alakú pedálok tetszenek a legjobban.

Bentley Bentayga

Nem kérdés, hogy ha a legpompásabb utasteret keresed, akkor a Bentley adja meg a választ. Csak egy dolog: a Bentayga műszerfalán lévő óra annyiba kerül, mint maga az autó.

Buick LaCrosse

Bár egy amerikai modellről van szó, neked is ismerős lehet, hiszen a General Motorshoz tartozó márka berendezése szinte megegyezik az új Opel Insignia utasterével.

Honda CR-V

Talán nem érted, mit keres a listán az új CR-V, pedig a Honda szabadidő-terepjárója a generációváltások során a tökéletességig fejlesztette az utastér praktikumát.

Lexus LC 500

Elég csak megnézni a képet, hogy megértsd, miért kapott helyet a listán a Lexus túrakocsija, amit szemet gyönyörködtető utastérrel szereltek fel.

Lincoln Continental

Ha azt hitted, hogy az amerikai luxusautóknak leáldozott, akkor nézd meg a Continental új generációját. Így képzelik a modern luxust a Ford prémiummárkájánál.

Maserati Levante

Meg kell hagyni, hogy az olaszok stílusérzéke utolérhetetlen, és ezt a fegyvert bevetették a Maserati legújabb típusa, a Levante belső terének tervezésekor is.

Mazda CX-9

Meglett az eredménye annak, hogy a Mazda az utóbbi években fokozatosan javította autóinak minőségét, az új modelleket már bármelyik konkurens mellé oda lehet tenni.

MINI Countryman

A Countryman kétségkívül új színt visz a crossoverek egyre népesebb táborába, ha pedig a minőségéről kérdezel, nem lehet kétséged, mégiscsak a BMW fiatalos márkájáról van szó.

Subaru Impreza

Még egy autó, aminek a helyezését meg kell indokolni. Az Impreza a legolcsóbb típus a listázottak között, és éppen letisztultságával, egyszerűségével, könnyű használatával győzte meg a zsűrit.

Neked melyik a kedvenced közülük?

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés