Nem akármilyen ez a ’61-es Chevy Impala, hanem pontosan ugyanaz, ami 2Pac egyik klipjében szerepelt – csak éppen alaposan átépítették.

Színtiszta kilencvenes évek, ahogyan 2Pac gurulgat egy nőkkel teli Chevy Impalával a napfényes Los Angelesben – ezt láthatod a To Live & Die in L.A. klipjében, amit 1996-ban forgattak. A klipben szereplő autó pedig a mai napig megvan, csak éppen egy kicsit másként néz ki – az új tulajdonosa dolgozott rajta egy kicsit.

Lloyd két éve találta meg az eladó autót, és azonnal tudta, hogy kell neki, de nem sokkal utána, hogy megvette, akadt vele egy kis gondja. Rögtön az első útján lerobbant a motor, és a váltója is tönkrement. Ha már így alakult, az eredeti 3,9 literes V8-asát 5,7 literesre cserélte, és egy hozzá való váltót is szerzett, de ez még csak a kezdet volt.

Az építés során az ikonikus ’61-es Chevy Impala igazi lowrider lett, ami a profi hidraulikus rendszerrel simán képes a levegőbe emelni az orrát.

A klipben ugyanis valójában még nem volt lowrider az Impala, csak annak tűnt, a menő ültetett hatást ugyanis egy filmes trükkel érték el a forgatás során: az autót telepakolták homokzsákokkal.

A 2Pac-féle Impala egyúttal még feltűnőbb lett, a sárga fényezéshez és sárga vászontetőhöz ugyanis aranyszínű díszeket és lila hangulatfényeket adtak, amivel a helyi kosárcsapat, a Los Angeles Lakers színei előtt tisztelegnek az építők. Lloyd büszke lehet a gépre, ami egy tanulságot mégis hordoz: még ha 2Pac is volt az előző tulaj, egy próbaút sosem árt a vásárlás előtt.

Ez is érdekelhet:

Újra eladó az a BMW, amiben halálos lövést kapott 2Pac

Egy vagyont kérnek a 25 éves autóért.

A Chevrolet karácsonyi kisfilmjét nem lehet megnézni könnyek nélkül

’66-os Impala hozza elő a családi emlékeket.

 

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Moszkvics ilyen nagy még nem volt, mint a legújabb

További cikkeink a témában