Öt egyedi építésű autóval kedveskedett a Volkswagen a rajongóinak az Egyesült Államokban. A Golf, Jetta és Beetle alapjára készített koncepciók közül az egyik biztosan neked is beindítja a fantáziád.

Golf GTI RS Concept

Mindegyik közül ez áll a legközelebb ahhoz a képhez, ami előtted van, ha meghallod azt, hogy tuningolt autó. A nevén kívül az oldalára írt felirat is a Porsche 911 GT3 RS-t idézi, akárcsak a kagylóülések, a bukócső és a versenykormány. Még a szélesített sárvédők is olyanok, mint egy pályaautón, csak a tetődoboz árulja el, hogy ezt közútra szánták.

Golf R Heritage Concept

Más stílus kedvelőinek készült a Golf R Heritage Concept, ami inkább a régi idők autóit eleveníti fel. A fekete karosszéria oldalán végigfutó piros, narancs és sárga csíkok a német zászló színeit idézik, és a rajtszám betűtípusa is nagyon retró. A komoly ültetés és a matt fegyverszürke Vossen alufelnik teszik teljessé a képet ezen a Golfon.

Jetta GLI Nardo Concept

Ha az eddigiek nem jöttek be, akkor most figyelj! A Jettából épített tuningolt autó éppen a visszafogottságával lehet megnyerő, például az Audinál rendelhető Nardo szürke színre fényezték, innen kapta a nevét is. Nem maradhatott el az ültetett futómű és a spéci alufelni sem, ami ebben az esetben a HRE terméke.

Golf Alltrack Country Concept

Az ültetett autók után jöjjön egy megemelt példány. A Golf Alltrack már szériaváltozatban is magasabban fut, és ezt a koncepciót még szívesebben viszed kirándulni, hiszen a tetejére sátor került, amin napelemek is helyet kaptak, a hátuljára két kerékpárt rögzítettek, a csomagtérben pedig egy komplett mini házimozi van, amit a tábortűz fényénél nézhetsz a szabadban.

Beetle Post Concept

Bringások fogják nagyra értékelni ezt a Beetle koncepciót, amit Alise Post profi BMX versenyző, a riói olimpia ezüstérmese közreműködésével építettek meg, és két kerékpárt tud elvinni a hátán. De tuningolt autónak sem utolsó, erről a retró stílusú oldalsó díszítés, az ültetést biztosító H&R rugók és a 19 colos könnyűfém kerekek gondoskodnak.

És ezt olvastad már?
2,5 másodperc alatt van százon ez a Porsche 911
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!