A Porsche nemrég újította meg a Panamerát, de nem lőtte el az összes puskaport az első bejelentéssel. A most bemutatott plug-in hibrid változat ismét a legerősebb változat lett az összes közül.

A Panamera második generációja már eddig is kapható volt igazán erős változatban, de a modellfrissítéssel még tovább növelte a teljesítményét a Porsche.

Még több lóerővel jön az átszabott Porsche Panamera

Ha az 550 lóerős Panamera Turbo nem elég.

Az új Turbo S például 680 lóerős lett, ami jelentős előrelépés az 550 lóerős Turbóhoz képest. Most pedig bemutattak egy ennél is izmosabb változatot.

Az új Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid kereken 700 lóerős,

amihez a 4 literes biturbó V8-as motor teljesítményét 550-ről 571 lóerőre növelték, ehhez jön hozzá az elektromotor 136 lóerője. A zöld rendszámos csúcsmodell 3,2 másodperc alatt gyorsul százra, két tizeddel hamarabb, mint korábban, a végsebessége 315 km/óra.

A modellfrissítéssel a hibrid Panamera akkumulátorát 14-ről 17,9 kilowattórásra cserélték, ezzel a tisztán elektromos hatótávja 50 kilométerre nőtt.

A Porsche a hibrid kínálat másik végére mutatta be a 462 lóerős 4 E-Hybridet, ami 4,4 másodperc alatt van százon, 280 km/órára képes, és 56 kilométert megy elektromosan egy feltöltéssel.

Ez is érdekelhet:

Ezt a sok Porschét mind vezettük: egy nap megvolt a 911, a Cayman, a Cayenne, a Panamera és a hihetetlen Taycan Turbo S

Nincs szebb betegség, mint a Porsche-mérgezés! Az ember enyhén émelyeg a 3 másodperc alatti 0-100-aktól, de már kezdené is újra!

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés