Mesébe illő gyerekbútorairól ismert a portugál Circu, aminek egyik legérdekesebb terméke a Bun Van, a Volkswagen legendás kisbuszát idéző bunker. Tanulni, tévézni és aludni is lehet benne, csak egy elég méretes szoba kell hozzá.

A várkastélyt, hőlégballont és rakétát idéző formájú ágyon kívül is van érdekessége a gyerekbútorokat gyártó Circunak, például ez a bunker, ami teljesen úgy néz ki, mint egy klasszikus Volkswagen Transporter. Mintha egy kis lakás lenne a lakásban, a kétfelé nyíló ajtókon keresztül bámulatos világba lehet belépni.

A tágas belső térben helyet kapott egy ágy és egy tévé, a vezetőfülkét pedig tanulószobává alakították, és még egy kis hűtőszekrénynek is maradt hely a fedélzeten. A meglehetősen élethű karosszéria üvegszálas anyagból készült, tele van ablakokkal, a belső tér burkolatát pedig paliszander fával tették otthonosabbá.

Szép nagy helyiségre lesz szükség hozzá, hiszen a Circu furgonja csaknem akkora, mint az eredeti: négy méter hosszú, 1,85 méter széles és 2,2 méter magas, és teljes felszereltséggel a tömege is figyelemreméltó, 1460 kilogrammot nyom. Kíváncsiak lennénk, hogyan kerül fel egy lakásba, mindenesetre az ötlet több, mint fantasztikus.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Életmód

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon