Az ország egyik legmenőbb Trabantja az a harmincéves kombi, amit a pápai repülőtéren állomásozó katona árul, a megkímélt példány ugyanis megkapta a holland légierő gépeinek festését.

Nagyot mennek mostanában a különleges Trabantok, nemrég írtunk arról az alig 16 ezer kilométert futott zöld kombiról, amiért valósággal kapkodtak a vevők. A nagypapától örökölt, hihetetlenül szép állapotú Trabit aukción hirdették meg, és végül 2,5 millió forintért ment el.

Kétmillió forintnál jár a 16 ezret futott nagypapa-Trabi licitje

Aki veteránkorú, de új autót akar, még részt vehet az árverésen.

Most egy másik érdekes Trabant került eladósorba, ennél sokkal kedvezőbb irányáron, 240 ezer forintért. A kombit egy nálunk állomásozó holland katona vásárolta 2009-ben, amikor Pápára került, és csak a környéken használta, ezért harmincéves korára is csak 90 ezer kilométer van benne.

Nem is a keveset futott állapota miatt különleges, hanem azért, mert a Trabi megkapta a holland légierő F-16-osainak fényezését, ezzel a holland katonák által nálunk üzemeltetett NATO Boeing C–17 Globemaster III nehéz teherszállító repülőgépek tiszteletbeli testvére lett.

(Forrás: InfoPápa, fotó: MTI)

Ez is érdekelhet:

Így néz ki egy Trabant, amit profi tuningcég vett kezelésbe

Ritka márka a tuningcégek ügyfeleinek autói között, így annál különlegesebb az eredmény.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés