A legvadabb hatkerekű Mercedes X-osztályt hozták össze a lengyelek

A bőrbe varrt igényes autóbelsők mellett a lengyel Carlex Design az utóbbi időben a pick-upok átépítésével is foglalkozik. Az egyik legújabb munkájuk a Mercedes-Benz X-osztály hatkerekű változata, amit safety carnak szánnak.

Az X-osztály szinte kiált a hatkerekű változatért, a Mercedes pick-upjából pedig el is készítette ennek a változatnak a tervét a lengyel Carlex Design.

A terepre szánt hatkerekű után itt a pályára való változat is. Csak rá kell nézni, hogy lásd, ezzel biztosan nem mennek terepet járni, amiről az ültetett futómű és a sportos abroncsok is gondoskodnak. A Carlex Design szerint ez az X-osztály inkább autóversenyek safety carja lehetne, és ennek megfelelően szerelték fel.

A karbon-kerámia betétes fékrendszer nem lenne lényeges, de elöl és hátul is megtalálható a csörlő, amivel a pálya szélére került versenyautókat lehetne kihúzni. A brutális X-osztály egyelőre csak a tervezőasztalon létezik, és egyelőre kérdéses, hogy lesz-e megrendelője a terepjárásra alkalmatlan hatkerekű szörnyetegnek.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon