Szeretjük a különleges autókat, de ezek a teremtmények már túlmennek egy határon, és talán éppen ezért olyan fantasztikusak. Össze nem illő autókat varázsoltak egybe, szerencsére csak a virtuális valóságban.

A grafikusok fantáziájának semmi sem szabhat határt, láttunk már hétköznapi típusokból épített szuperautókat, és azt is megmutattuk, hogyan állna a terepgumi a sportautóknak, de most egy kicsit messzebbre gurult a tervezők gyógyszere. Olyan típusokat mostak egybe, amelyek első hallásra egyáltalán nem illenek egymáshoz, az eredmény mégis figyelemreméltó.

BMW i8 és Dodge Charger

Az i8-at sokan nem tartják igazi sportkocsinak az elektromos hajtása és a kicsiny benzinmotorja miatt, de őket is meggyőzheti ez a koncepció, ami egy klasszikus Charger összes tesztoszteronjával pumpálja fel a hibrid szuperautót.

Bugatti Chiron és Volkswagen Bogár

Végső soron a Volkswagen-csoport terméke mind a kettő, nem igaz? Még a Chiron tetővonala is emlékeztethet a bogárhátúéra, ezért gyorsan rá is tették a legelső Volkswagen szélvédőjét. 1500 lóerőhöz azért kicsit furcsák a krómkupakos kerekek.

Pagani Huayra és Chevrolet Camaro

Sokak szerint a Pagani szuperautói úgy tökéletesek, ahogyan vannak, de a Huayra nem kerülhette el a sorsát, ezt is átdolgozták a grafikusok. Mi is meglepődtünk rajta, milyen jól mutat a Camaro fényszórója és hűtőmaszkja az olasz szuperautón.

Nissan GT-R és Nissan Juke

Van már Nismo változata a Nissan Juke-nak, de a jelek szerint még bőven van benne fantázia, és erre bizonyíték a következő alkotás is. Meglepő, de a városi crossover kerek lámpái tökéletes párost alkotnak a GT-R fényszóróival.

Ford GT és Ford F-150 Raptor

Szó volt már a terepgumis szuperautókról, de abból a válogatásból még kimaradt a Ford GT, ami éppen az egyik legvágyottabb sportkocsi a kategóriában. Olyan dögös lett az F-150 Raptor maszkjával és kerekeivel, hogy rögtön követelnénk a gyártását.

Lamborghini Aventador és Lamborghini traktor

Ha már egyszer szuperautókat és traktorokat is gyárt a Lamborghini, miért ne kombinálhatnánk ezt a kettőt? Az Aventador orrát egyszerűen rátették egy traktorra, amit alaposan le is ültettek, a hosszú fara középmotorra utal. Kapaszkodj meg, a neve Aventractor.

LaFerrari és Fiat Multipla

Nem először szerepel a Multipla hasonló válogatásban, és a Fiat megdöbbentő formájú egyterűje még egy Ferrarit is képes elváltoztatni. A LaFerrari karosszériájára a Multipla teteje került, és még a rendhagyó lámpamegoldást is átmentették.

Forrás: Click Mechanic

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Egy kirakatverseny csúnyán odaszúrt az F1-nek

Évek múlva is jó vétel lesz – Hyundai Kona EV-teszt

További cikkeink a témában