Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A spanyol szerint nem vehető komolyan az egész sportág.

Fernando Alonso, kétszeres világbajnok szerint a rengeteg kavarás, a pénzközpontúság, a sok hülye szabály miatt mára már teljesen komolyan vehetetlen lett a Forma-1. Hiányzik az egészből a versenyzés, a tűz és ezt a jelenlegi helyzetet csakis Jim Carrey tudná szerinte élvezni.

„Minden, ami a mostani Forma-1-ben van az komédia – mondta Alonso a Formula1.com-nak. – Semmi nem komoly, ami itt van, és semmilyen izgalom nincs már ebben. Olyan ez, mint azok a komolytalan filmek, amikben az emberek összeütköznek az autókkal, nevetnek és semmi sem történik, nem komoly. Jim Carrey nagyon jól érezné itt magát, mert ő szereti a vicces és komolytalan dolgokat.”

A világbajnok szavaiban megértjük a keserűséget, ugyanis már elég régóta nem tudott nyerni, vagy egyáltalán a dobogó közelébe kerülni. A spanyol azonban bizakodik, szerinte ha minden jól megy, akkor jövőre már egy fokkal élvezhetőbb Forma-1-et kapunk a szabályváltoztatások után.

„Nagyon remélem, hogy jövőre már sokkal jobb körülmények lesznek a Forma-1-ben, hisz szélesebb és gyorsabb abroncsokat kapunk. A célom még mindig a világbajnoki cím, de azzal is megelégednék egyelőre, ha izgalmasabb versenyeket tudnánk futni.”

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.