Stílusban nincs párja az olaszoknak, ezért lehetséges, hogy az Ares Design műhelyében a tökéletesre csiszolt Porsche 911 Targát is még szebbé tudták tenni.

Jól tudjuk, hogy az olasz Ares Design garázsából szebbnél szebb alkotások kerülnek ki, legyen szó egy Bentley vagy Tesla átszabott karosszériájáról, vagy akár a De Tomaso Pantera modern kiadásáról.

A legújabb autójuk látszólag nem sokat változott, de éppen ez a kis plusz kellett hozzá, hogy még jobban vágyjunk a Porsche 911 Targára.

Az Ares Design egyszer, pár éve már készített egyedi 911 Targát az előző generációból, és a legújabb modellből is mesterművet alkottak.

A látvány érdekében az első sárvédőket 8 centivel, a hátsókat 4 centivel szélesítették ki,

majd a nyomtávokat és a lökhárítókat is hozzá igazították, és ennyi elég is volt, hogy még dögösebb legyen a nyitott sportautó.

Mivel egy olasz stúdióról van szó, ezért nem hagyhatták ki, hogy a 911 Targa eleve luxushangulatú utasterét is átszabják.

Nemcsak az üléseket, hanem szinte mindent barna bőrrel borítottak az utastérben, amitől vintázs hangulata lett a modern Porschének. Az eredeti logók helyére pedig az Ares emblémáját hímezték.

A technika sem maradt változatlan, nem mintha a 911 Targa háromliteres, hathengeres motorjának 385 lóerője kevés lett volna, de a 445 lóerő jobban hangzik, nem? A tökéletes hangzás kedvéért még a kipufogórendszert is kicserélték. Az áráról nem érdemes beszélni, az Ares-féle 911 Targa ugyanis egyetlen példányban készült, egy tehetős vevő megrendelésére.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Elektromos autóként térhet vissza a Moszkvics