Ha mindig is arról álmodoztál, hogy az autógyűjteményed tárolására és javítására alkalmas műhelyen kívül saját pályád is legyen otthon, ahol azon nyomban kipróbálhatod az autókat, akkor érdemes vetni egy pillantást erre az arkansasi birtokra.

Az Arkansas állambeli Fayetteville-ben árulják ezt a családi házat, ami minden autórajongó álma, hiszen egy közel két kilométer hosszú aszfaltpálya is tartozik hozzá. A vonalvezetése nem különleges, csak egy hajtűvel bonyolították, de a 160 hektáros telken még bőven akad lehetőség a bővítésére, ha álmaid kanyarjait építenéd meg rajta.

A birtokon ott van persze az egyáltalán nem szerény, 720 négyzetméteres ház, öt hálószobával és hat fürdőszobával, 380 négyezetméteres terasszal, és még saját folyóparttal is. Az újnak számító, 2016-ban épült ház mellett pedig

négy melléképület is található, amelyek egyike autók tárolására és karbantartására is alkalmas.

Az ingatlan mindezzel együtt nagyon rendben van, és meg is kérik az árát: 6,7 millió dollárért hirdetik, ami csaknem hárommilliárd forintnak felel meg. Aki meg tudja fizetni, valószínűleg nem okoz gondot neki megtölteni a garázst olyan álomautókkal, amivel aztán a saját pályáján körözhet az arkansasi naplementében.

Ez is érdekelhet:

Az autógyűjteményeddel lakhatsz ebben a versenypályára épült házban

Az autórajongók álma egymillió dollárért eladó.

Ian Fleming több James Bond-regényét is ez a pompás birtok ihlette

Minket is inspirálna a hárommillió dolláros ingatlan nyugalma.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában