Xbox és kávégép is van az olaszok luxusterepjárójában
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Talán még nem ismered a nevét, de az olasz Aznom idén már másodjára hallat magáról. Ezúttal egy amerikai pick-up alapjára építettek olyan luxusterepjárót, amiben egészen szokatlan extrák is helyet kaptak.

A legfinomabb bőrből és szénszálas anyagból készített luxuscikkekkel foglalkozik az olasz Aznom, de a cég időnként egyedi autókat is épít. Idén már álmodtak egy nagyot a Serpas névre keresztelt kőkemény sportgéppel, most pedig egy luxusterepjárót mutattak be. Az Atulux valójában egy amerikai pick-up, a korábban Dodge néven is árult Ram 1500 alapjára épül, de sokkal többet nyújt annál.

Már a formája is erősen megszokást igényel, hiszen a platóját teljesen beépítették, méghozzá a tágas utastérrel, ezért oldalról nézve szedánnak tűnik az Atulux, miközben megtartotta terepjárós arányait. A barnára fényezett autó belsejét puha anyagokkal vonták be, hátul pedig két kényelmes fotelben pihenhetsz, vagy kihasználhatod azokat az extrákat, amelyeket más luxusautókban aligha lehet megtalálni.

A tetőből például két 17 colos monitor hajtható le, amelyen Xboxozni lehet, és hogy ne panaszkodj az ellátásra, a középső konzolban hűtőgép és bárszekrény is található. A leglátványosabb azonban alighanem az, amikor gombnyomásra előbújik a Nespresso kávégép, hiszen végtére olaszok építették az autót.

Az Atulux alapára 263 ezer dollárról, azaz 70 millió forintról indul, de az extráktól függően nagyban változhat. Ha eddig nem tetszett volna meg az autó, akkor nézd meg az utasteret rendeltetésszerű használat közben is:

Player Autószalon

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.