Évekre visszanyúló hagyománya van a BMW kisfilmjeinek, melynek legújabb darabját a 2023-as Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be az elektromos modellek hangjáért felelős Hans Zimmer zenéjével és Pom Klementieff főszereplésével.

Nyolc percbe sűríti a történetet a Sam Hargrave rendezte The Calm című film, melyben egy autós üldözés után jut el Pom Klementieff karaktere Cannes-ba. Ennél többet nem is szívesen spoilereznék, hiszen a cikk végén ott a videó.

Uma Thurmannal forgatott kémfilmet a BMW

Folytatódik a BMW kisfilmjeinek sorozata, ezúttal is a filmes szakma legnagyobbjaival.

Természetesen a filmben nagy szerepet kap a BMW legújabb elektromos luxuslimuzinjának csúcsváltozata, az i7 M70 xDrive, mely ordító nyolchengeres turbómotor helyett a villanyosított jövő hangjával hozza el a halk autós üldözés műfaját.

Rendszerteljesítménye 660 lóerő, maximális nyomatéka pedig 1100 Nm, ami 3,7 másodperc alatt löki 100-ra a 2,8 tonnás i7-et.

Persze, a filmben az autó funkcióit is megvillantják, talán egy kicsit többször is, mint szükséges volna, de ez néhány James Bond film esetében sincs másképpen. Most pedig következzék a The Calm, jó szórakozást!

Ez is érdekelhet:

A villanykorszak szédítő luxuslimuzinja a BMW i7 M70

Mintha a világ leggyorsabb privát moziterme volna, olyan a BMW i7 M70.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Óriási képernyővel jön ez a kínai elektromos autó

További cikkeink a témában