Elsőként a hetvenhatodik alkalommal megrendezett Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál vendégei ülhetnek majd be a BMW elektromos luxuslimuzinjának csúcsváltozatába, a rendezvényre érkező hírességek i7 M70 xDrive-val érkeznek majd, ami nagyobb szerepet is kap majd az eseményen.

Évtizedek óta a filmes ipar egyik leghíresebb és legnívósabb eseménye a Cannes-i Filmfesztivál, ahol a híres rendezők és ünnepelt sztárok gyűlnek össze, hogy a legfrissebb alkotásokat mutassák be. Az esemény egyik főtámogatója a BMW, ezért a hírességek is a BMW modelljeivel, köztük XM-mel és elektromos i7 M70-nel érkeznek majd meg, de ennél nagyobb szerephez is jut majd a márka luxuslimuzinja.

Bemutatják ugyanis a BMW legújabb kisfilmjét, a The Calm című izgalmas kémsztorit, amiben az i7 M70 xDrive lesz az egyik központi elem.

Régóta dolgozik együtt különböző rendezőkkel és színészekkel a BMW, így készülhetett Guy Ritchie rendezésével és Madonna főszereplésével látványos film, mely megmutatta, mire képes egy M5-ös BMW. Legutóbb pedig 2016-ban, a The Escape című alkotással tért vissza Clive Owen karaktere az 540i kormánya mögött.

Most a Top Gun: Maverick producere, Joseph Kosinski és a marveles rendező, Sam Hargrave jegyzi majd a BMW legújabb alkotását, melyben a főszerepet az i7 M70 mellett a kémeket alakító Uma Thurman és Pom Klementieff kapta. Az alkotást a május 17-én a BMW YouTube csatornáján is megtekintheti bárki.

Ez is érdekelhet:

A villanykorszak szédítő luxuslimuzinja a BMW i7 M70

Mintha a világ leggyorsabb privát moziterme volna, olyan a BMW i7 M70.

Legendák, akik rohadtul látványosan unják a filmfesztivált Cannes-ban

Cannes történelemkönyvének leglazább és legunottabb legendáit mutatjuk.

Ahol szelíd trónjára ültet az éj – Ismerd meg a Riviéra egyik gyöngyszemét, Antibes-ot!

A Côte d'Azur-ön krúzoltunk egy óriásit, mutatjuk az első állomást.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában