Folytatja együttműködését a Mission: Impossible sorozat készítőivel a BMW, ezért Tom Cruise a legújabb, hatodik epizódban is a márka legújabb autóját és motorját vezeti. Készült is egy újabb látványos előzetes a BMW-kkel a főszerepben.

2011 óta a Mission: Impossible filmek autós partnere a BMW, így például a Fantom protokollban már szerepelt az akkor még csak koncepcióként létező i8, míg a Titkos nemzetben minden idők egyik legjobb autós üldözését nézhettük végig egy M3-assal, de Tom Cruise egy S1000RR nyergében is félelmeteset motorozott.

Most pedig megkapjuk ezt:

Mindjárt kész a hatodik, Utóhatás című film, amiből ezúttal sem maradnak ki a BMW-k, és most azt is megtudhatjuk, melyik típusok kaptak szerepet a vásznon. A főszereplő kétségkívül az új BMW M5 lesz, aminek 600 lóerős biturbó V8-asa és összkerékhajtása a biztosíték arra, hogy nem lesznek vontatottak azok a jelenetek, amelyekben Cruise ezt hajtja.

De lesz egy érdekessége is a filmnek, feltűnik benne egy 5-ös BMW is, méghozzá egy 1986-os gyártású, amivel Párizsban forgattak, és szintén a francia fővárosban hasít majd Ethan Hawke egy R nineT Scrambler motorkerékpárral. A BMW-nek vágott új előzetes láttán biztosak vagyunk benne, hogy az Utóhatással autós téren egy kicsit sem veszi el a gázt a széria.

Nézd meg a másik előzetest is:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon