Denzel Washington tudott élni, 1997-ben újonnan rendelte ezt a fantasztikus Porsche 911 Turbót, de nem sokat használta, ezért most hihetetlen áron adott túl rajta.

A tökéletes formája miatt is imádjuk az utolsó léghűtéses 911 Turbót, és a képeken látható példány még különlegesebb, ugyanis Denzel Washington volt az első és eddig egyetlen tulajdonosa. A színész 1997-ben vásárolta a Porschét, és megrendelte hozzá a korszak elengedhetetlen extráit, a napfénytetőt és a hatlemezes CD-váltót, amit az elöl lévő csomagtérben helyeztek el.

Az 1995-ben bemutatott széria 3,6 literes, hathengeres motorja két turbóval az akkor elképesztőnek számító 408 lóerőre volt képes,

és hatfokozatú kézi váltóján keresztül mind a négy kereket hajtotta. A 911 Turbo ezzel a motorral 3,2 másodperc alatt gyorsult százra, és ennél kevesebb idő alatt meg is állt onnan, a végsebessége pedig elérte a 322 km/órát.

Denzel Washington autója a fekete fényezése mellé fekete bőrüléseket kapott, és kitűnő állapotban van, amire magyarázat lehet, hogy az Oscar-díjas színész alig használta: még csak 18 ezer mérföldet mutat az órája, ami 29 ezer kilométernek felel meg. A Bring a trailer oldalán

nemrég találtak neki új tulajdonost, aki 406 ezer dollárt, több mint 130 millió forintot fizetett érte.

Ez is érdekelhet:

Hihetetlen összegért ment el a Bad Boys eredeti Porsche 911 Turbója

De hülye vagyok, hogy nem tartottam meg! – bosszankodott Michael Bay.

Ha lemaradtál a Bad Boys Porschéjéről, nézd meg ezt a 911 Turbót!

Will Smith is ilyet vezetett, csak ez nem volt annyira drága.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában