Ha eddig nem lett volna elég erős a Porsche Macan Turbo, akkor most itt a Performance Package, amely nem csak a lóerők számát növeli.

A sok lóerőnél csak a még több lóerő lehet jobb, és így gondolták ezt a Porschénél is, amikor megjelent a Performance Package a Macan Turbo kínálatában. A 3,6 literes, biturbó V6-ossal már eddig is ez volt a legerősebb Macan, de most 400-ról 440 lóerőre növelték a teljesítményét, a nyomatéka pedig 550 helyett 600 Nm lett.

A Performance csomagos Macan Turbo ezzel a sprintidején is javított, hiszen 4,4 másodperc alatt rajtol nulláról százra, két tizeddel rövidebb idő alatt, mint korábban. A rugalmassága sem mindennapi, 80-ról 120 km/órára felugrani 2,9 másodperc is elég neki. A végsebessége 272 km/óra, amiért még a német autópályán sem panaszkodhatsz.

Ez a csomag pedig nem csak a lóerők számát fokozta. A Macan Turbo fékjeit és futóművét is a nagyobb teljesítményhez igazították, így az első féktárcsák méretét 30 mm-rel megnövelték, az új felfüggesztéssel pedig 15 mm-rel ültették le az autót. A Performance Package beikszelésével pedig a Sport Chrono csomag is jár a Macan Turbóhoz, így hát miért is ne inkább ezt rendelnéd meg?

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon