Egy szelet kilencvenes évek a Cosmic Girl lila Diablója
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nemcsak a színe és a formája, de az a klip is összefoglalja a kilencvenes éveket, amiben ez a Diablo szerepelt. A Cosmic Girl a Jamiroquai egyik legismertebb slágere, a videójában száguldó szuperautó pedig most egy kereskedésben várja a tehetős nosztalgiázókat.

A felbontása elárulja, hogy nem mai az a klip, amit tátott szájjal néztünk a benne szereplő szuperautók miatt. Egy Ferrari F355, egy Ferrari F40 és egy Lamborghini Diablo kergette egymást a Cosmic Girl dallamára, és a három sportkocsi közül az utóbbi most eladó. A története legalább olyan kacifántos, mint amilyen sokat kérnek érte.

Két ugyanilyen autót használtak a forgatáshoz, az elsőt ugyanis totálkárosra törték, még mielőtt a klippel végezhettek volna. A másik Diablo sem járt sokkal jobban, mert egy kamerával sikerült betörni a szélvédőjét. Ha most újranézed a Cosmic Girl klipjét, márpedig biztosan újranézted, hogy meglesd magadnak ezt a Lamborghinit, észreveheted, hogyan lobog Jay Kay haja.

Most pedig újra felbukkant a Diablo, ami a sztárságát leszámítva is ritka példány. A Lamborghini autógyártásának harmincadik évfordulójára készült SE30 limitált széria 150 példányából a nagyon kevés jobbkormányos egyike. Az Amari Supercars árulja, ugyanaz a kereskedés, ahonnan Jay Kay is vette, 549 995 fontos, azaz 186 millió forintos ára pedig elárulja, hogy tehetős nosztalgiázókra számítanak vele.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.