Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Megérkezett Indiába az első McLaren 720S, ami csak azért érdekes, mert a távol-keleti ország nem éppen a szuperautóiról ismert. Bengaluruban még mindig ritka látvány egy ilyen sportkocsi, ezért elég nagy káoszt okozott, amerre csak járt.

Monacóban éppen csak egy pillantást vetnének rá, és már Budapesten sem olyan nagy szám, ha elsuhan egy szuperautó a Gresham-palota előtt. De Indiában, ahol az emberek többsége még mindig robogókon és kivénhedt autópótlékokon jár, elég nagy fennakadást tud okozni, amikor megjelenik a McLaren legújabb sportkocsija.

Dubajban vette át a vevője, akinek egy Ferrari 458 Italia és egy 488 GTB, valamint egy Lamborghini Huracán már állt a garázsában. Már ebben a városban, ahol 6,5 millióan laknak, sem olyan ritkák a szuperautók, egy-egy Ferrari, Lamborghini vagy Porsche időnként feltűnik, de még mindig nagyobb csődületet okoz, mint nálunk. Az új McLaren azonban mindent vitt.

A tulajdonos érthetően büszke az első McLarenjére, ami a garázsába érve az indiai utakon nélkülözhetetlen áldást is megkapta. Az Instagramja alapján pedig úgy tűnik, tudja, hogyan kell élvezni az életet.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.