Szerinted ez így rendben van?

Egy héttel tavaly decemberi leigazolása után, (szex)botrányba keveredett a Haas újonc pilótája, Nyikita Mazepin. Illetlen viselkedése hatalmas botrányt keltett, sokan a távozását követelték, újdonsült csapata pedig határozottan kijelentette, hogy undorítónak és megbocsáthatatlannak tartja a videón látottakat, valamint hogy az eset nem marad következmények nélkül.

Nos, az orosz milliárdos csemete egy szóbeli dorgálással megúszta – ami az amerikai istálló lényegében a pénzzel magyarázott meg –, ami elég heves indulatokat váltott ki az F1-közösségben.

„Aki ennyire gazdag, bárkinek azt mondhatja, hogy baszd meg”

Az orosz milliárdos fiának elég rosszul sikerült a belépője az F1 világába.

És most maga Mazepin is megszólalt az üggyel kapcsolatban, az ESPN-nek beszélt arról, hogy...

„Először is fontosnak tartom elmondani, hogy a decemberi cselekedeteim az egész incidens során helytelenek voltak. Teljes felelősséget vállalok minden megnyilvánulásomért. Fontos tanulsággal szolgált számomra, és határozottan kijelenthetem, hogy ilyen jellegű dolgokkal kapcsolatban már sokkal több ismerettel rendelkezem, mint korábban. Legalább ennyi pozitívum van ebben a történetben. (...) Nem vagyok büszke arra, amit csináltam.”

Továbbá elmondta, hogy maximálisan megérti, hogy a távozását követelték/követelik, de ő a pályán nyújtott teljesítményével szeretné bebizonyítani, hogy igenis helye van a sportágban.

Eközben...

Rakétatámadás érte Szaúd-Arábiát, a Formula E-futam lehetett a célpont, veszélyben az F1-es nagydíj is

Egyelőre sem az FIA, sem az FE, sem pedig az F1 nem reagált a történtekre.

(Fotó: formula1.com)

És ezt olvastad már?
Lola nem a lány, hanem a fehér Porsche neve