Fantasztikus házassági évfordulós ajándék volt az a ’69-es Mustang, amit Nicole Kidman ajándékozott a férjének, és amit most teljesen felújítottak, hogy a mindennapokban is használható sportautó váljon belőle.

Nicole Kidmanről eddig is tudtuk, hogy jó fej, és most még inkább annak tartjuk, hogy megtudtuk: egy veterán Mustangot ajándékozott a férjének a második házassági évfordulójukra még 2008-ban. Keith Urban biztosan nagyon örült neki, a countryénekesnek még egy klipjében is szerepelt, de egy sikertelen restaurálási kísérlet után nem igazán tudta, hogy mihez kezdjen vele.

Szerencséjére találkozott Jay Lenóval, aki felajánlotta segítségét, és a Ford csapatához küldte a Mustangot, hogy egy igazán belevaló modernizált sportautót építsenek belőle. Az eredeti színe fekete volt, de Keith valami különlegesebbet akart, ezért

megkereste a lehető legsötétebb sötétkéket, amit a Mariana-árok sötétsége inspirált.

A ’69-es Mustang eredeti motorját egy modernebb 5 literes V8-asra cserélték, ami kompresszorral körülbelül 700 lóerőre képes,

hozzá egy tízfokozatú automataváltó kapcsolódik. A nagyobb teljesítményhez igazították a futóművet, az állítható Bilstein lengéscsillapítókat, és az új Mach 1 által inspirált kerekek mögé szerelt fékrendszert is.

Az utasteret sem hagyták érintetlenül, erősebb fűtést, modern légkondicionálót és kényelmesebb üléseket kapott a belül is sötét hangulatú Mustang. A Ford az idei SEMA tuningshow-ra készült el vele, és Keith Urban is itt láthatta elsőként a restomod alkotást, amit ezután biztosan szívesen vesz majd elő a garázsból.

Ez is érdekelhet:

Az eredeti Eleanor története a Tolvajtempóból

Jó kezekbe került a legendás Shelby GT500.

Vanilla Ice-nak még mindig megvan a klipben látott Mustangja

Az Ice Ice Baby autója jó kezekben maradt.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés