Most ez lesz a legkeményebb változat az új Mustangból
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Megjelent és nemsokára kapható is a teljesen megújult Mustang, és ez azt jelenti, hogy az előző szériából készült tuningolt változatok most szépen sorban ismét bemutatkoznak. Következik a 700 lóerő fölé izmosított Mustang RTR.

Vaughn Gittin Jr. mutatta be az új Mustang eddigi legkeményebb változatát, és ha valakinek, akkor neki szüksége van egy igazán izmos autóra, hiszen a profi drifter többet megy keresztben, mint egyenesen. Az új Mustang RTR pedig nemcsak sokkal vadabb külsőt kapott, mint a szériamodell, de erőben is egy teljesen új szintre lépett.

Még nem tudni a pontos adatokat róla, de annyi is elég, hogy a Stage 1, Stage 2 és Stage 3 néven, háromféle változatban készülő Mustang RTR esetében a harmadik szint több mint 700 lóerőt jelent majd az 5 literes V8-asból. Aki pedig nemcsak a garázsban nézegetné az izomautóját, hanem taposná is a gázt, annak jól jön hozzá az állítható futómű.

Felismered majd rögtön, hogy ez nem a széria Mustang GT, hiszen az RTR jellegzetessége maradt a módosított hűtőmaszkban világító LED-es fénykeret, de a gépháztetőre vágott nyílások, a éjfekete felnik, az első spoiler és a hátsó szárny is egyedi. Minden mást a Las Vegas-i SEMA tuningshow-n lehet megtudni róla, ugyanis ott leplezik majd le.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.