Hamarosan bemutatja a Ranger új generációját a Ford, és az álcázott prototípusokról lendületes klipet készítettek, ezen már most láthatjuk, mire lesz képes az új pick-up.

2011-ben jelent meg, majd az eltelt évek alatt már többször is kapott ráncfelvarrást a Ranger, és bár a haszonjárműveknél jóval hosszabb a modellciklus a személyautóknál megszokottnál, mostanra már eljött az ideje a teljesen új generáció bemutatásának.

Drabális dög – Ford Ranger Raptor-teszt

Brutálisnak tűnik, és az is. Nemcsak aszfalton vagy földúton képes haladni, hanem tulajdonképpen bárhol, és kicsit még repülni is tud.

A Ford már csaknem elkészült vele, és még az idén bemutatja a jövőre piacra kerülő pick-upot, amiről egy elég lendületes klipet készítettek. A videóból kiderül, hogy sárban, hóban, homokban és sziklás terepen is jól érzi magát az új Ranger, aminek a stílusa is újat mutat majd.

Már a jelenlegi széria Raptor változata is az amerikai nagytestvérét idézte, és az új Ranger még inkább az F-150-re hasonlít majd, legalábbis erről árulkodik a nappali menetfény alakja, ami az álcázott prototípuson is látható. A Ford egyelőre nem árult el többet az új Rangerről, a részletes adatok csak később derülnek ki róla.

Ez is érdekelhet:

A Ranger kistestvére az új hibrid Ford Maverick

A Ford kisebbik pick-upja nem is olyan kicsi.

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában