Filmbe illő klipet forgattak a Ford vadonatúj pick-upjának bemutatójára. A Ranger Raptorral egy elismert kaszkadőr ugratott ki egy Antonov repülőgépből, miközben leszálláshoz készülődött.

Nagyon aranyos, ahogyan a Fordnál felhívják a figyelmet, hogy ne próbáld megismételni a következő videóban látható kaszkadőrmutatványt. Na igen, akinek akad otthon a kert végében egy 33 méter hosszú Antonov An–12 teherszállító repülőgépe, még a végén megpróbálkozna vele, hogy kiugrasson a leszállni készülő gépből. A Fordnál nem bízták a véletlenre, és az elismert kaszkadőr Paul Swift kapta a feladatot, az akciófilmbe illő jelenet ezért elég látványos lett.

A Ford szerint az autót felkészítették a feladatra, de Paul Swift szerint semmilyen módosításra nem volt szükség ahhoz, hogy biztonságosan landoljon a Ranger Raptorral. A Ford izmos pick-upja ugyanis még az elődjénél is fejlettebb futóművet kapott, ami a legnehezebb tereppel is megbirkózik, és végre az a motor hajtja, amit mindig is megérdemelt: a 3 literes biturbó V6-os benzines. Már alig várjuk, hogy kipróbáljuk! Ígérjük, hogy nem ugratunk ki vele egy repülőgépből.

Olvasd el az új Ranger Raptor bemutatóját:

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Romániában több új villany- és hibrid autót adtak el idén, mint dízelt