Nemsokára tovább bővül a BMW fényűző 8-as sorozata, a kupé és a kabrió után megérkezik a négyajtós Gran Coupé. A német gyártónál most megmutatták a végleges modell sziluettjét, és azt is elárulták, hogy mikor láthatjuk teljes egészében.

Már az új 8-as sorozat bemutatásakor lehetett tudni, hogy nem a Coupé lesz az egyetlen a sorban, nem sokkal később megérkezett a vászontetős Cabrio is. A BMW-nél pedig egy tanulmányautóval jelezték, hogy négyajtós Gran Coupé is készülhet, az M8 kivitelben leleplezett prototípus egyszerűen fantasztikusan nézett ki.

Most elárulták, hogy mindjárt megérkezik a 8-as Gran Coupé sorozatgyártású változata, ami a mellékelt sziluett alapján nagyon hasonló lesz a tanulmányautóhoz. A tengelytávját megnyújtották, hogy legyen helye a plusz két ajtónak és a nagyobb hátsó lábtérnek, meg persze azért, hogy a formája így is rabul ejtő legyen.

Nem titok a premier dátuma sem, június 25-én leplezik le az újdonságot, és arra sem kell sokat várni, hogy az utakra kerüljön, szeptemberben már a kereskedésekben lesz a BMW egyik legelegánsabb túrakocsija.

Ez is érdekelhet:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon