Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a négyszeres világbajnok nyitott rá, hogy elhagyja a Ferrarit  a végén még tényleg csapatot cserélhet Hamilton és Vettel.

Sebastian Vettel szerződése 2020-ig köti a Ferrarihoz, amely egyelőre még nem ült le vele tárgyalni, bár azt már jelezte, hogy ő az első számú opció Charles Leclerc mellé.

Az elmúlt években viszont felmerült egy másik lehetőség is, mégpedig az, hogy Vettel visszavonul, az viszont határozottan kiderült, hogy ez nem fog bekövetkezni:

Ugyanakkor arra is van esély, hogy máshol folytatja a négyszeres világbajnok:

Michael Schumacher a Ferraritól (néhány év kihagyás után) a Mercedeshez szerződött 2010-ben.

Ez a helyzet érdekes lenne, mert Lewis Hamilton ugyan még nem hosszabbított, azt már elég egyértelműen jelezte, hogy nemcsak maradni szeretne az F1-ben, de a Mercedesnél folytatná. Ebben a helyzetben Vettel csak Valtteri Bottas helyére érkezhetne 2021-ben, az viszont a két dudás egy csárdában tipikus esete lenne, ami közel sem szerencsés felállás.

Vagy Hamilton is csak altat és terel, közben meg tényleg a gyerekkori álmát megtestesítő Ferrarihoz fog szerződni, oda, ahol egyébként szerinte nem becsülnék meg őt eléggé? Mert ha nem vonul vissza, akkor ez az opció a legvalószínűbb Vettel távozása esetén. Vagy ki tudja, a végén még akár Max Verstappennel is helyet cserélhet...

(Forrás: essentiallysports.com, fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.