Egy futam után eldőlt volna?

A 2023-as idény első futamán senkitől sem zavartatva aratott rajt-cél győzelmet Max Verstappen és intették le másodikként csapattársát, Sergio Pérezt. A Red Bull-pilóták mellé még a kétszeres világbajnok Fernando Alonso állhatott fel a bahreini dobogóra, aki az Aston Martin autóját hozta be a harmadik helyre.

A Red Bull megvádolta az Aston Martint, hogy lemásolta az autójukat

Volt már olyan is, hogy rózsaszín Mercedesként emlegették az Aston Martint, pontosabban a jogelődjét, a Racing Pointot, ez most a zöld Red Bull lenne?

A Red Bull fölényes kettős győzelme – és a Ferrari kisebb-nagyobb drámája után – sokan már lefutottnak gondolják a szezont, a brit The Telegraph legalábbis úgy ír a Bahreini Nagydíjról, hogy

„ha valami üdítő volt a 2023-as szezon nyitó hétvégéjében, amely után akár halottnak is nyilváníthatjuk az idei harcot a vb-címért, akkor az az Aston Martin felbukkanása.”

Vagyis a brit újság egy futam után oda is adta a világbajnoki címet Max Verstappennek és a Red Bullnak, utóbbiról a svájci Blick pedig azt a megállapítást tette, hogy „kiosztotta az első pofont a Ferrarinak”.

(Forrás: The Telegraph, Blick, fotó: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Bekövetkezett a legrosszabb dolog a Ferrarinál

Értetlenül állnak a történtek előtt.

A világ legerősebb SUV-je már a Forma–1 orvosi autója is

707 lóerős csúcsragadozóról van szó.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában