A SpeedKore szerint az eddigi legjobb alkotásuk ez a szénszálas anyagból épített, 1000 lóerős motorral szerelt 1970-es Dodge Charger, amit Kevin Hart újított be magának.

Kevin Hart az amerikai izomautók nagy rajongója, és miután 2019-ben azzal került be a hírekbe, hogy összetört az egyik autója, a Plymouth Barracuda, amit egy barátja vezetett, nem késlekedett sokat az utódjának megrendelésével. A SpeedKore büszkén tette közzé a fotókat a Hellraiser névre keresztelt autóról, amit az eddigi legjobban sikerült munkájuknak neveznek.

A korábbi alkotásaikhoz hasonlóan a Hellraiser pokolian széles és lapos karosszériája is szénszálas anyagból készült,

amihez egy 1970-es Dodge Charger alakjáról vettek mintát. Kevin Hart azt kérte, hogy ne fényezzék le, így látható maradt a karbon struktúrája, és hogy ezúttal ne érje baj, masszív bukókeretet is szereltek az autóba.

A motorházfedél nyílásán egy Hellephant-erőforrás kompresszora integet ki,

ez az a 7 literes V8-as motor, ami 30 ezer dollárba került, és 48 óra alatt mind elfogyott belőle. A SpeedKore munkája nyomán 1000 lóerő a teljesítménye és 1290 Nm a maximum nyomatéka, ezt egy Challenger Hellcat nyolcfokozatú automata váltója osztja be.

Az első futómű egy Corvette-ből, a hátsó híd a Fordtól származik, a fékeket a Brembo szállította, mindenből a legjobbat szerezték be. A klasszikusnak tűnő utastér is naprakész, Recaro ülésekkel, modern klímával és Focal hifivel, ezért a mindennapi használat sem probléma.

Nem tudni, Kevin Hart mennyit fizetett érte, de azt mondják, több százezer dollár volt a számla vége.

Ez is érdekelhet:

Robert Downey Jr. modernizált BMW-jénél ma nem látsz menőbbet

Már csak ezért is szeretnénk Vasember helyében lenni.

És ezt olvastad már?
A villanykorszakban is meglátja az M-es BMW-k klasszikus értékeit az M kereskedés ügyvezetője