Már nem kell sokat várnunk az új Civic Type R leleplezésére, a Honda egy héten belül, július 21-én mutatja be a kompakt sportmodell legújabb generációját.

A Honda nem csinált titkot belőle, hogy az új generációs Civic is kapható lesz Type R változatban, ugyanis többször megmutatta már az álcázott prototípusát, mi több, körrekordot is döntött az autóval még a hivatalos bemutatója előtt. Most pedig elárulta azt is, hogy mikor kerül sorra ez a bizonyos premier.

Nem kell sokat várnunk az új Civic Type R-re, ugyanis július 21-én álcázás nélkül is láthatjuk a Honda legújabb sportmodelljét. A bejelentéshez egy sejtelmes képet is mellékelt a japán gyártó, amiből kiderül, hogy a hibrid alapmodellénél nagyobb hűtőmaszk és légbeömlők, és természetesen vörös emblémák kerültek rá.

A Honda korábban bejelentette, hogy az összes autója elektromosított lesz, és az újabban bemutatott modellek már tényleg csak hibrid vagy elektromos változatban kaphatók. Nem tudjuk, hogy az új Type R kivételt jelent-e ez alól, vagy a Civic csúcsváltozatában is lesz villamosítás, mindenesetre hamarosan kiderül.

Ez is érdekelhet:

Utcai sportautó volt, high-tech hibrid lett belőle: Honda Civic 2022

Európában csak hibridhajtással kapható az új Honda Civic, de nem akkora nagy baj ez. Kipróbáltuk!

A Honda egyre több részletet mutat az új CR-V-ről

Szinte leplezetlenül mutatják meg a hibrid szabadidő-autójukat.

És ezt olvastad már?
Hogyan válassz olyan gépházat, ami bírja a strapát? Segítünk
További cikkeink a témában