Tupac Shakur a halála előtt egy hónappal vette újonnan azt a Hummert, amit most egy aukción lehet megszerezni. A ’96-ban gyártott H1-es az autózásnak egy egészen más korszakát idézi fel.

Ha a rap nem is a kedvenced, abban akkor is egyetérthetsz, hogy Tupac Shakur volt a műfaj egyik legnagyobbja, de élete idejekorán ért véget, amikor 25 éves korában, 1996. szeptember 7-én éjszaka tüzet nyitottak rájuk Las Vegasban, és bár a producere azonnal elhajtott vele a helyszínről, a rapper hat nappal később belehalt a sérüléseibe.

A BMW 750iL-t, amiben halálos lövést kapott 2Pac, már többször megpróbálták eladni, most pedig a rapper egy másik autója került eladósorba.

1996-ban mindössze egy hónappal a halála előtt vette, és egy kicsit használta is azt a Hummert, amit a Goldin aukcióján lehet megszerezni. A relikviának számító terepjáró tökéletes állapotban van.

A H1 az eredeti Hummer, amit a katonai jármű alapján alkottak meg. 6,5 literes V8-as turbódízel motorja 195 lóerőre képes, 2Pac autóját gallytörő rács, tetőfény és csörlő is ékesíti, a famintás utastérben 12-lemezes Clarion hifin szólhat a zene. A híres Hummer aukciója még egy hétig tart, jelenleg 100 ezer dollárnál jár a licit.

Ez is érdekelhet:

Újra eladó az a BMW, amiben halálos lövést kapott 2Pac

Egy vagyont kérnek a 25 éves autóért.

És ezt olvastad már?
Ezt az M3-as BMW-t se rúgták még el keresztbe