A sportautók dinoszaurusza a Nissan GT-R, aminek a jelenlegi generációja már csaknem másfél évtizede piacon van, és a legújabb limitált szériáját múltidéző színekben lehet rendelni.

2007-ben jelent meg a GT-R jelenlegi szériája, és még mindig gyártja a Nissan, most jött ki a legújabb limitált kiadás belőle. A T-spec névre keresztelt modellt nálunk nem, csak Japánban és az Egyesült Államokban lehet kapni, mégis érdekes lehet, mert olyan színekre fényezték, amiket eddig még nem láttunk ezen a generáción.

A fantasztikus Midnight Purple és Millennium Jade ugyanis a Skyline GT-R-hez rendelhető színeket idézi fel.

Az R34-hez lehetett választani mind a két árnyalatot, az utóbbi csak a V-Spec II Nür szériánál volt elérhető. Az utastérhez is alkottak egy új, Mori Green névre keresztelt színt, a bőr és Alcantara kárpitozás ebben pompázik.

Limitált szériás modellhez illő módon nem maradhatnak el a szénszálas anyagból készült kiegészítők,

a tető és a csomagtérfedél ebből az anyagból készül, akárcsak a hátsó légterelő. A karbonkerámia fékekkel szerelt GT-R T-spec nem erősebb a többinél: 3,8 literes biturbó V6-os motorja 570 lóerőre képes.

Csak 100 példányt gyárt belőle a Nissan, ezért nem kell sokat várni, hogy keresett gyűjtői példány legyen a GT-R T-spec változata.

Ez is érdekelhet:

Levett a lábunkról az Italdesign által tervezett Nissan GT-R

Kész az első végleges példány, meg is mutatták.

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
További cikkeink a témában