A Nissan és az Italdesign a közös jubileumára készítette a GT-R alaposan átdolgozott kiadását, aminek a koncepcióját már két éve megvillantották. Most pedig megérkeztek a képek a végleges változat első példányáról.

Az Italdesign eredetileg a márciusi genfi autószalonon mutatta volna be az általuk tervezett Nissan GT-R végleges változatát, helyette most újabb képeken csodálhatjuk meg az egyedi szuperautót, amit az ötvenedik születésnapjára álmodott meg az olasz dizájnstúdió. A koncepcióautó és a 3D képek után már azt a változatot mutatjuk, ami tényleg gyártásba is kerül.

A Nissannal együttműködve 50 darabot építenek meg a GT-R-ből, ami alaposan különbözik az immár 13 éve gyártásban lévő sportautótól. A karosszériát teljesen áttervezték, és még az aerodinamikán is dolgoztak, hátulra aktív légterelő szárny került.

és ez el is várható egy olyan autónál, amiért 990 ezer eurót, azaz 350 millió forintot kérnek. A szállítása azonban késik egy kicsit, az első példányok csak 2020 végén, 2021 elején kerülnek az utakra.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.